InterCandle en Candlelight hebben geen keurmerk. Niet omdat wij dat niet kunnen krijgen, maar omdat wij het te duur vinden. Een keurmerk kost een paar honderd euro per jaar, en uiteindelijk gaat u als klant dat betalen.
Een keurmerk geeft nog geen garantie dat een webwinkel zijn werk goed doet. InterCandle houd zich gewoon aan de Nederlandse wetgeving. Wij maken en verkopen al meer dan 30 jaar kaarsen en Kerst artikelen.
Deze verkopen wij ook al 18 jaar via een webwinkel. (Candlenet / InterCandle)
Als u wilt weten wie wij zijn kom eens kijken in onze winkel in Haarlem.

Klik hier voor de webcam in de winkel.


Ruim 280 bedrijven hebben zich inmiddels aangemeld bij de “Geen Gedoe Garantie” van de en . Hiermee communiceren winkels duidelijk over de wettelijke garantieregels. Lees wie zich hebben aangemeld:
 
 

Al meer dan 24 jaar maakte Candlelight de kaarsen voor het stadhuis (Gravenzaal) in Haarlem. Meer dan 100 op maat gemaakte kaarsen zijn er nodig om het in 1370 gebouwde stadhuis uit te lichten. Jammer genoeg zijn de echte kaarsen in 2016 vervangen voor LED kaarsen.
 
InterCandle, Candlelight en "de Sfeer van december" zijn werknamen van de Candle Stichting.
De Candle Stichting is ingeschreven bij de KvK te Haarlem onder nr 341.78403.
De Candle Stichting houd zich bezig met de promotie en onderhoud van de Nederlandse Sinterklaas, Kerst en wintertradities.
BTW nummer NL 811.27.17.17B01
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.