Foto
In Haarlem staat misschien wel s'werelds gezelligste Kerst- en kaarsenwinkel.
Candlelight is eindelijk weer terug waar het om begonnen was, een winkel die het hele jaar in Kerstsfeer is. Een kleine 31 jaar geleden gezien tijdens een vakantie in het Canadese Banff de Kerstwinkel "The Spirit of Christmas"
Op slecht 90m2 verkopen wij het hele jaar kaarsen, Kerst- en Sinterklaas decoraties. Daarnaast hebben wij een completen kaarsen makerij, waar wij elk jaar meer dan 1000 kg. gebruike paraffine tot nieuwe kaarsen verwerken.
Augustus 2018 zijn wij met de winkel naar de Generaal Cronjéstraat 65 Haarlem verhuisd.
Candlelight is Nederlands oudste permanente Kerst en Kaarsenwinkel.

De Kerstmarkt van Haarlem heeft de Award voor beste kerstmarkt van Nederland gekregen.

Onder grote belangstelling kreeg Haarlem in januari de Kerstmarkt Award voor beste kerstmarkt van Nederland uitgereikt. Dit gebeurde op de Vakantiebeurs in Utrecht. De Kerstmarkten in Keulen en Brugge wonnen een award voor ‘beste kerstmarkt’ in respectievelijk Duitsland en Belgie.

De kerstmarkt in Haarlem, die volgend jaar 25 jaar bestaat, is de beste kerstmarkt van Europa. Tot die beslissing kwamen meer dan 7.500 bezoekers van Kerstmarkten.nl en Verkeersbureaus.info die hun stem in een gezamenlijke poll hebben uitgebracht. Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht werd de Kerstmarkt Award 2017 uitgereikt aan vertegenwoordigers van de stad.
Photo

Augustus 2018 Candlelight in de Cronjestraat

Photo
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.